Cursa Solidària 2018

Com ja sabeu el passat divendres 23 de novembre, vam celebrar a l’escola, la Cursa solidària, aquest any a favor dels drets dels infants arreu del món. Aquesta iniciativa neix del projecte “Kilómetros de solidaridad” que l’ONG Save the Children porta a terme cada any en favor d’una causa diferent.

Alumnes i mestres vam gaudir d’un matí ple d’activitat física amb tallers, jocs, balls, circuits, treballs manuals i molt més.

Aquest any, es va poder constatar novament l’èxit de la jornada. La xifra que s’ha pogut recaptar ascendeix ni més ni menys a la quantitat de 462,25 €, la qual cosa demostra la solidaritat de totes i cadascuna de les famílies i membres de la comunitat educativa d’aquesta escola.

Per a nosaltres, haver pogut recaptar aquesta quantitat, ha estat tota una satisfacció i motiu d’orgull. Som una comunitat molt participativa que any rere any col·labora cada cop més amb aquesta causa, i us volem agrair de tot cor la vostra solidaritat.

Us deixem un vídeo a mode de resum de la Cursa Solidària 2018, amb un tastet dels tallers realitzats, entrega de diplomes i la coreografia que els infants van muntar amb la cançó “Obriu les portes” del grup Txarango.

 

1 comentari

  1. Laura

    Molt bona feina, us felicito als mestres, per aquesta iniciativa tant adient, bonica i que és tant necessària, explicar als nostres infants el conflicte que hi ha amb el món desenvolupat( ric) i el món de necessitats bàsiques frustrades i fer-los pensar i ser crítics amb aquelles idees que no respecten les diferències, la col·laboració i l’empatia.
    També vull felicitar als nens i nenes de l’escola per fer-ho tant bé. Ha estat preciós!!!!!!!!!!!!!

    M’ha agradat moltíssim!!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>