Ens hem escapat del professor Robòtic!! 1rA (Room Escape)

Avui a la classe dels Petits Robots ens n’ha passat una de grossa!! El professor Robòtic, veient tot el què hem après aquest curs sobre robots i programació, ha tingut por que li prenguéssim la feina i la fama i ens ha tancat amb clau dins la classe. No podiem sortir per enlloc perquè els seus robots drons vigilaven les finestres. Al principi ens hem espantat molt!! Però després, a la seva carta, deia que si passàvem unes proves potser podriem trobar la clau per sortir. Ha sigut difícil perquè estàvem molt nerviosos i només teniem 50 minuts, però ho hem aconseguit!!! Cada grup ha aconseguit completar una operació matemàtica que ens ha permés trobar la combinació d’un cadenat que tancava un cofre, dins el cofre hi havia la clau de la classe! El professor sap que ho hem fet molt bé i creu que som dignes de ser els seus successors!!

Una activitat on hem treballat la lectura, les habilitats matemàtiques, el llenguatge de programació, el treball en equip, les emocions…una gran experiència!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>