Museu Abelló 4t

Aquesta setmana hem començat el projecte de la comarca i el punt de partida ha estat l’obra de Joan Abelló i Prat, un pintor, col·leccionista i viatger nascut a Mollet del Vallès que ha deixat un llegat artístic important al Vallès Oriental.

Hem visitat el Museu Abelló per conèixer alguns dels seus quadres, entre els quals predominen les pintures de paisatge. També hem visitat la Casa Abelló, que és el lloc on va néixer l’artista tot i que actualment és una casa formada per 11 cases juntes, espai que va necessitar Joan Abelló per organitzar i endreçar els més de 10.000 objectes que formen la seva col·lecció. Finalment, hem posat punt i final a l’activitat pintant un paisatge de la nostra comarca intentant imitar l’estil del pintor: l’explosivisme, el gruix de pintura i les barreges per crear certs efectes.

Tot i haver desitjat amb força que sortís el sol per dinar al parc i per gaudir d’una estona de joc lliure, la pluja va fer-nos acabar l’excursió abans del que hauríem volgut.

Aquí teniu les fotos de l’excursió: Excursió al Museu Abelló 4t

Aquí teniu l’enllaç a la pàgina web del museu per si voleu tenir més informació: www.museuabello.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>