RECORREGUT HISTÒRIC DE LA MÚSICA POPULAR

Benvolgudes famílies, mestres i tots aquells fans incondicionals del grup Món natura.

Durant aquest darrer trimestre, a expressió musical, hem investigat la història de la música, des de l’antiga Grècia fins a l’actualitat. A partir d’aquí, vam diferenciar el que era la música tradicional de la música popular occidental, centrar-nos en aquest darrere estil.

En petits grups vam estar buscant informació sobre l’origen, característiques, autores i autors dels gèneres més populars del segle XX. A partir d’aquí, cada grup va exposar el seu estil a la resta de companys i companyes i va escollir una cançó per interpretar-la dins del cronograma musical que ens havíem plantejat.

Tot aquest treball ens ha permès sortir de la nostra zona de confort musical i obrir les portes a altres gèneres desconeguts per nosaltres. A més a més, ens ha fet capaços de reconèixer les particularitats de cada estil i així discriminar-los auditivament dels altres, a part de passar unes molt bones estones.

Valorant el projecte, hem descobert algunes mancances que treballarem aquest tercer trimestre, com és l’afinació jajajajajajaja

Us deixem el vídeo on queda reflectit el nostre producte final.

Esperem que us agradi!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>