Refent la cantata

Benvolgudes famílies!

Després de gravar la cantata i rebre felicitacions per part de l’escola de música ens vam plantejar un nou repte.

A la classe van arribar uns instruments nous que no havíem tocat mai: els Boomwhackers! Els vam presentar com uns tubs afinats amb cada nota de l’escala musical, el que ens va obligar a conèixer-les totes, fins hi tot les sostingudes, i saber-les col·locar en el pentagrama.

Un cop controlada aquesta part, vam recuperar la partitura de la cançó “Vull volar” i identificar totes les notes que hi havia, escrivint-les a sota de cada figura rítmica per poder-les llegir amb més facilitat.

Acabada la feina més feixuga, vam agafar els Boomwhackers i ens vam posar mans a l’obra. Per grups, parelles o individualment teníem una nota en concret i ens havíem de coordinar per fer sonar la melodia de la cançó de la forma més fidel possible. No va ser una tasca fàcil, ni tocar ni quan vam provar de dirigir als companys/es, però creiem que el resultat va ser prou bo! Vosaltres què en penseu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>