MOVIE MAKER FILMS presenta “RES AMAGARÀ EL NOSTRE SOMRIURE”

 

Aquest curs ens obliga a dur una mascareta . I això,  ens tapa aquella part de l’expressió fonamental que designa ALEGRIA:  El nostre somriure!

Tanmateix, els de sisè, no ens hem donat per vençuts. Sabem com hem de ser per a què RES AMAGUI el nostre somriure.  😛

A TAC, hem après a fer un muntatge audiovisual  (MOVIE MAKER), amb tot aquelles premisses tècniques per a què el missatge us arribi al cor  Ja sabeu:

La comunicació audiovisual  ens serveix per transmetre missatges a través de les imatges !

Míguel Angel, Ferran i Aina

 

Primària – Dansa africana

Els alumnes de tota la primària dansen al ritme dels passos d’aquesta cançó tan famosa durant els mesos de confinament. Aquesta dansa ens demostra que units sumem, units som més. Tot i la distància social els resultats que aconseguim junts poden ser ben bonics i ens ho podem passar d’allò més bé!

#escolasegura   #culturasegura  #ensensortirem

English and Art – Ed. Primària – Halloween 2020

Hola!! Tots els i les alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior hem fet unes manualitats a English and Art per celebrar el Halloween:

CICLE MITJÀ

A Cicle Mitjà vam pintar unes pumpkins i els hi hem ficat una goma per poder-les penjar allà on més ens agradi: a la porta de l’habitació, del menjador, a la paret, … També vam poder conèixer una mica més la tradició de Halloween mirant uns videos. També vam dibuixar unes “haunted house” i les hem penjat a la classe per decorar-la. Esperem que us agradin!

ALUMNES DE 5è

Els nens i nenes de 5è vam elaborar unes “mummies” amb cartolina negra, llana blanca i uns ulls. Primer vam retallar la mòmia i seguidament, vam començar a posar la llana. Un cop vam acabar de posar la llana, els hi vam afegir uns ulls molt divertits. Finalment, vam posar un filet per poder-la penjar i així poder decorar la nostra habitació de Halloween. A les fotos podeu veure com ens han quedat de terrorifiques!

ALUMNES DE 6è

Som els alumnes de 6è. L’altre dia vam practicar una de les tradicions de Halloween: “to carve a pumpkin”. Vam tallar les carbasses, vam tastar-les i estaven boníssimes. També vam tastar les pipes i encara ens van semblar bones. Ens ho vam passar molt bé com podeu veure a les fotos.

English and Art – Ed. Infantil – Halloween 2020

Hola!! Els nens i nenes d’Educació Infantil hem fet unes manualitats de Halloween.

A P3 vam pintar unes castanyes i unes “pumpkins” titella. Ens va agradar molt pintar i vam aprendre el nom d’alguns colors in English!!

A P4 i a P5 vam fer unes “pumpkins” pintant uns plats de paper de color “orange” i després vam retallar i punxar els ulls, el nas i la boca i vam aprofitar per aprendre nou vocabulari en anglès. Ens ho vam passar molt bé i com podeu veure han quedat genials.

Esperem que us agradin molt i que hagueu passat una bona castanyada!!

Nens i nenes d’Educació Infantil.