ELS NOSTRES PROJECTES

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA Curs 2021-2022

IMPORTANT: les famílies que heu sol·licitat informació cal que reviseu el correu SPAM, hi trobareu uns correus de  families@santjordiescola.cate

 

Les famílies que us heu inscrit, rebreu en breu, un correu de confirmació de l’hora assignada ja que finalment hem hagut d’ampliar els grups per les visites presencials.

Presentació de sol·licituds: del 15 al 24 de març de 2021. Podeu consultar tota la informació a la web que posa a disposició el Departament d’Educació.

En aquesta pàgina web podeu trobar informació relativa al Projecte Educatiu de Centre, al Projecte de Convivència, així com veure alguns dels projectes singulars de l’escola. No obstant també us podem fer arribar un resum explicatiu i més visual del que fem a l’escola. Us convidem a la Jornada de Portes Obertes del proper diumenge 7 de març al matí. Cal demanar cita prèvia, ja que els grups no poden ser superiors a 10 persones.

FORMULARI PER DEMANAR INFORMACIÓ

 

VEURE TRÍPTIC INFORMATIU

VÍDEO EXPLICATIU PORTES OBERTES

 

 

 

 

CARNAVAL A L’ESCOLA

Avui no ens ha estat possible celebrar carnaval com cada any, amb la rua pel poble i la cloenda al pati.
Perquè pugueu veure una pinzellada del que han fet els vostres fils/es a l’escola compartim aquest enllaç de fotografies amb tots vosaltres, anirem afegint més… Llegeix més»

UN COMIAT DIFERENT

Divendres vam haver d’acomiadar una gran promoció de 6è d’una manera ben diferent. Us deixem aquí els vídeos que famílies, alumnes i mestres vam visualitzar durant el comiat.
Primer de tot un petit record i homenatge cap al grup de 6è.

En segon lloc, una cançó que… Llegeix més»

VI EDICIÓ DEL CONCURS APILO

Un curs més, l’escola es suma, a la VI edició del concurs APILO.
El nostre objectiu és recollir i reciclar tantes piles i/o bateries com ens sigui possible per ajudar a protegir el medi ambient i també per ajudar a estalviar recursos.
Així mateix, si en recollim moltes i moltes, podem guanyar un premi econòmic per… Llegeix més»