Infusió de romaní i oli de farigola, pebrella i romaní

Bones remeiers i remeieres! Avui a la classe de les plantes hem fet una INFUSIÓ  de romaní que tots hem pogut provar, cal dir que és un sabor força nou per a nosaltres i ens ha sorprès una mica el paladar. Una vegada revitalitzats amb la presa de la infusió, i a veure si tenim sort i ens millora una mica la memòria, hem començat a elaborar un OLI AROMATITZAT per tal que d’aquí a un mes aproximadament el puguem gaudir a les nostres amanides, plats frescos o si més no per tirar-li un rajolí a la verdura que així passa millor!

El nostre oli aromàtic està fet a base de romaní, farigola i pebrella. Aquesta última planta segur que no us sonarà, ens l’ha portada la senyoreta de P4, l’Evelyn, del País Valencià. El procés ha estat molt fàcil, hem agafat un pot de vidre li hem posat brots de cada una d’aquestes tres plantes i una mica de sal per potenciar el sabor. Posteriorment hem cobert tot el pot  amb oli d’oliva i l’hem tapat ben tapat, el deixarem aproximadament un mes al costat  del pot de l’alcohol de romaní perquè es maceri bé. Esteu pendents de la nostra pròxima elaboració on el romaní hi tornarà a ser present!

Per veure les fotografies de l’activitat clica aquí i entra a l’àrea privada d’escola amb l’usuari de família. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>