COMIAT I BONES VACANCES

Un nou curs acaba…

Un curs complicat, ple de reptes i excepcional, on encara arrosseguem un segon any de pandèmia, que ens ha deixat molts aprenentatges. I avui, 30 de juliol, hem tancat les portes del Rodó amb satisfacció i entusiasme.

Abans de tancar-les, volem agrair a totes les persones que de manera directa o indirecta, han fet possible acabar aquest curs amb la màxima normalitat, amb somriures i llàgrimes com és habitual en aquestes dates.

Agrair a l’equip educatiu i totes les persones que hi formen part, la seva implicació, esforç i adaptabilitat per acompanyar als infants i les seves famílies com ho mereixen.

Agrair a l’AFA, la seva implicació i suport incondicional, que ens ha acompanyat al nostre costat i vetllat pels interessos de tota la comunitat educativa. Organitzant petites comissions de bricolatge implicades en la Llar, actualitzant la seva pàgina web, impulsant xerrades educatives i recolzant les festes tradicionals al Rodó.

I per acomiadar aquest curs, ens han regalat el seu temps i una caseta de fusta pel nostre jardí, per l’essència del Rodó. Una caseta que ofereix infinitat de possibilitats de joc, un amagatall, un refugi, un punt de trobada, mil descobriments. Gràcies per fer-ho possible!

Ara si, rebem amb alegria les vacances, per recarregar piles, per desconnectar i poder connectar de nou a la tornada.

Bones Vacances i Bon Estiu!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>