Nom de la jornada | Lloc | Data | Programa |
Consum de proximitat i ecològic: organització de productors i cooperatives | En línea | 27 de gener | Consum proximitat |
IFS v7. Principals dificultats de la nova versió | En línea | 28 de gener | IFS |
El paper de les xarxes socials en la promoció del nostre negoci agroalimentari o rural | En línea | 16 de febrer | Xarxes |
Les marques de certificació en benestar animal i les seves directrius d’ús en l’etiquetatge dels productes | En línea | 25 de febrer | BA |
Auditories de Responsabilitat Social en el sector de la indústria alimentària | En línea | 11 de març | Auditories |
Autoproducció de llavors i planter en horta | Monells | 25 de març | Monells_Llavor |
Anàlisi de la causa arrel | En línea | 22 d’abril | Causa arrel |
Jornada de la vinya: fertilització, flavescència daurada i FotoDUN | Vilajuïga | 25 d’abril | vinya |
El repte de l’economia circular en el sector agroalimentari | Girona | 28 d’abril | Economia circular |
Anàlisi de riscos mediambientals (ARMA) en el sector de la indústria porcina i aviària | En línea | 6 de maig | ARMA |
Diagnosi del sòl a partir de les plantes bioindicadores | Monells | 17 de maig | Bioindicadores |
Valor nutricional de la carn i dels productes carnis. Introducció a l’etiquetatge nutricional | En línea | 19 maig | Valor nutricional |
Present i futur de les granges d’insectes | En línea | 31 de maig | Insectes |
El repte de l’envàs sostenible en el sector agroalimentari | Riudellots de la Selva | 9 de juny | envàs sostenible |
Seguretat de màquines en la indústria agroalimentària | En línea | 10 de juny | seguretat màquines |
Reconeixement d’herbes als conreus | Monells | 10 de juny | Monells_Herbes |
Envasament de la carn fresca i dels productes carnis | En línea | 16 de juny | envasat carn |
Cultura de la seguretat alimentària | En línea | 1 de juliol | seguretat alimentària |
Nous materials formatius en Indústria alimentària | Presentació_Nous materials formatius_IA | ||
Validació de processos tèrmics i determinació de la vida útil de productes carnis destinats a petits elaboradors | On-line | 15 de setembre | Validació de processos tèrmics i determinació de la vida útil de productes carnis destinats a petits elaboradors1659946129874 |
El repte de la logística circular per a empreses agroalimentàries | Riudellots de la Selva | 6 d’octubre | logística circular |
Obradors compartits. Una eina per a les iniciatives alimentàries i la dinamització econòmica del territori | On-line | 7 d’octubre | obradors |
Cultura de la seguretat alimentària | On-line | 28 d’octubre | seguretat alimentària |
La logística de distribució de productes alimentaris locals | Monells | 17 de novembre | Logística productes locals |