Dates i terminis de #matrícula pel setembre de 2021

Us recordem les dates i períodes de confirmació de matrícula pel curs 2021-2022. La confirmació i el pagament de l’aportació (30€) es podran fer de manera telemàtica o de forma presencial demanant cita prèvia, a finals d’agost us explicarem amb detall com podreu fer tots aquests tràmits. Els terminis seran els següents:

  •  els que ja heu estat alumnes el curs 2020-2021 i al juny vau demanar que se us guardés la plaça ens haureu de confirmar entre el 2 i el 3 de setembre que efectivament us voleu tornar a matricular,

  •  els que heu estat admesos en el procediment de preinscripció d’aquest juliol i també teniu la plaça guardada haureu de confirmar que us voleu matricular entre el 3 i el 9 de setembre.

Si a partir del dia 10 de setembre queden vacants per omplir de cada grup, hi tindran preferència aquells que s’han preinscrit i han quedat en llista d’espera. El mateix dia 10 de setembre trucarem segons l’ordre obtingut a partir del sorteig efectuat el dia 7 de juliol als que estigueu en llista d’espera i tingueu dret a ocupar alguna vacant, si us plau estigueu pendents del vostre telèfon aquell dia.

Finalment el dia 13 oferirem públicament totes aquelles places vacants que encara quedin per cobrir.