Comencem projectes que ens faran créixer: dansa, hort i teatre

Benvolgudes famílies!

Aquesta setmana comencen diversos projectes que volem compartir amb vosaltres. Dilluns al matí, els alumnes de la comunitat de mitjans (1r, 2n i 3r) van començar dansa i, a la tarda els alumnes de la comunitat de petits (P3, P4 i P5) van iniciar el projecte hort.  Durant tota setmana la comunitat de mitjans també passarà per l’hort i mantindrà els espais comuns (jardineres, parterres, etc). Divendres serà el torn de la comunitat de grans (4t, 5è i 6è) que iniciarà el projecte de teatre.

Tots aquests projectes persegueixen uns objectius que tenen com a prioritat:

  • Potenciar el desenvolupament de l’infant i del seu esperit crític, potenciant aspectes com la coeducació i l’equitat.
  • Implicar l’infant en el seu procés d’aprenentatge i apropant els contextos propers i reals dels alumnes.
  • Donar importància al coneixement del propi cos i el respecte cap als altres, incidint en aspectes com la percepció, la comprensió i la valoració.
  • Potenciar la dimensió de creativitat, emprenedoria i imaginació.
  • Realitzar activitats que ajudin a l’expressió de sentiments i emocions, que ajudin a la millora de la cohesió del grup i a crear sentiment de pertinença.
  • Aprendre a valorar el procés i no el resultat final com a eina d’aprenentatge significatiu.
  • Potenciar la participació i el treball en grup cooperatiu, per tal de dur a terme propostes que ajudin al grup i enriqueixin els alumnes de manera individual.
  • Gaudir d’activitats que proporcionen un valor afegit pel fet que es treballen de manera específica i amb persones expertes en aquests àmbits.
  • Treballar l’adquisició de competències bàsiques de manera globalitzada, incidint en àmbits del medi ambient i de l’educació artística i de manera organitzada amb els/les especialistes dels àmbits d’educació física i d’educació artística de l’escola.

Esperem tots puguem gaudir d’aquestes propostes que, de ben segur, enriquiran l’escola i ajudaran als alumnes a créixer en el seu desenvolupament personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

Segueix-nos!