WE ARE A SUSTAINABLE COMMUNITY – ERASMUS+ (PRIMERA SETMANA)

Aquesta setmana hem començat a portar a terme la primera part del projecte titulat “We are a sustinable Community”, un projecte que té tres anys de durada i que, aquest curs, ja passem a l’equador.

Aquest projecte l’hem relacionat amb altres projectes que ja hem consolidat com escola.

Aquesta primera setmana titulada “Our yard, a learning space” s’han portat accions acordades del Projecte Pati que han comptat amb una gran participació i implicació de les famílies i que, des de l’escola, us volem agrair.

En aquest sentit, s’han pintat jocs al pati, s’han col·locat menjadores d’ocells, s’han repintat alguns espais…

La setmana vinent es continuaran portant accions de millor del pati com a espai d’aprenentatge creant un espai d’intercanvi de llibres i pintant jardineres per l’hort.

Us compartim tot un seguit d’imatges del que ha donat de si la primera setmana d’aquest projecte interdisciplinar que engloba diferents àrees i espais d’aprenentatge. Clicant sobre cadascuna de les fotografies podreu accedir a l’àlbum fotogràfic:

PROJECTE PATI- EDUCACIÓ INFANTIL

PROJECTE PATI. CICLE MITJÀ

1 comentari

  1. Gabi

    Convertir el pati de l’escola en un espai d’aprenentatge escoltant les demandes dels infants i implicant tota la comunitat educativa és un projecte ambiciós que està donant uns resultats magnífics. Enhorabona Escola per aquesta iniciativa!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>