Cantània 2016: “Babaua. Les desventures de Mimí”

La cantata d’aquest any porta per títol “Babaua. Les desventures de Mimí”, i serà cantada per uns 42.000 nens de 3r, 4t, 5è i 6è d’Educació Primària durant els mesos d’abril, maig i juny de 2016 a L’Auditori de Barcelona, El Vendrell, Figueres, Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Reus, Sant Cugat, Vic, Vilafranca del Penedès, Parla, Saragossa, Sevilla, Valladolid, Brussel•les (Bèlgica), Biefeld (Alemanya), Koblenz (Alemanya) i Neustadt (Alemanya).

La composició musical és obra de Jordi Domènech amb text de Pere Riera. Dirigida per Josep Prats i Elisenda Carrasco i Ribot (direcció musical) i Ignasi Tomàs (direcció escènica).

A “BABAUA: LES DESVENTURES DE MIMÍ” es vol oferir als nens i nenes que protagonitzaran aquesta Cantània un simpàtic recorregut per alguns dels descobriments més significatius dels últims segles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>