ESCOLA MONTCAU GELIDA

   

             

 

  

Racons de Mates a EI3

A l’escola fem racons de mates. A l’hora de plantejar l’aprenentatge de les matemàtiques ens plantegem  activitats  que persegueixen fomentar en els nens un aprenentatge de les matemàtiques lligat a les seves pròpies vivències, que parteixi de les seves capacitats d’intuïció, de raonament i de… Llegeix més»

Observem un ZOOTROP

Les Pel·lícules seguim amb el nostre projecte. Aquesta vegada hem estat mirant què és un Zootrop i com funciona.
És un objecte molt curiós perquè si el fem rodar sembla que les imatges tinguin moviment i ens expliquin una història. També se’l pot anomenar “Tambor màgic”,… Llegeix més»

CONCERT DE NADAL 2020

No volíem marxar de vacances sense el nostre concert de Nadal, sabem que donades les circumstàncies hem hagut d’inventar-nos, però esperem que el gaudiu igual que l’hem gaudit nosaltres! Desitgem que tingueu bones festes i ens veiem a la tornada!
Escola Montcau. #SomMontcau #OrgullMontcau

PSICOMOTRICITAT LLIURE

Les classes de l’animació i les càmeres d’EI5  vam fer una sessió de psicomotricitat lliure amb caixes de cartró, on vam poder imaginar-nos que les caixes eren cotxes, vaixells o armadures!
També vam poder fer torres ben altes per poder llençar-les després! Vam passar una tarda… Llegeix més»

Festa de Nadal

Enguany hem celebrat la Festa de Nadal una mica diferent, respectant els grups bombolla. Al matí hem esmorzat xocolata desfeta amb melindros (per cert, boníssim…); i a la tarda, aprofitant l’eix transversal de l’escola, “El cinema”, hem mirat una pel·lícula acompanyada de crispetes.
Mireu què bé… Llegeix més»