Tallers de plàstica a 3r i 4t – DIBUIX

En aquest taller, per una banda, hem conegut més a fons l’artista Henry Matisse. A la primera sessió iniciem el taller amb l’explicació d’un conte que ens parla sobre la vida del artista, donant alguns detalls de la seva evolució al llarg de la seva vida, relacionat amb això obrim un debat sobre les coses necessàries per a convertir-nos en artistes. Relacionat amb el conte, partim de la inspiració de l’artista a la seva casa de la costa on hi havia un balcó que va dibuixar i mirant detall a detall el dibuixem, primer fem un esbós per a poder fer cada detall i després el passem a net.
Per altre banda, hem treball un artista més proper, Salvador Dalí, hem conegut una mica més sobre la vida i hem observat diferents obres, la tècnica de Salvador Dalí és molt diferent a la que havíem vist amb l’altre autor i per això hem intentat convertir-nos en l’artista i hem dibuixat un rellotge, cadascú utilitzant la seva imaginació seguint la guia de Salvador Dalí.

dibuix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>