Sortida FUNDACIÓ ALÍCIA – Jornades Gastronòmiques 2017

Dins la setmana dedicada a la gastronomia, els nens i nenes de Cicle Mitjà hem anat a visitar la FUNDACIÓ ALÍCIA, a St. Fruitós de Bages. On hem fet diversos tallers per descobrir el plaer, la màgia i la ciència a la cuina.
Alguns dels tallers que hem fet són:
Setciències a la cuina
Experiències científiques i creativitat a la cuina. A dins la nostra cuina, un dia qualsevol, hi tenen lloc multitud de deliciosos fenòmens químics que fan de la cuina una eina màgica i sorprenent. I com a bons cuiners, amb el resultat dels nostres experiments elaborarem un plat únic i original al qual haurem de donar un nom.
OBJECTIU: Apropar la ciència i la cuina a través de l’experimentació i la dinàmica de pregunta i resposta.
La Fundació Alícia és una proposta de recerca científica i gastronòmica, única en el món i ubicada al conjunt de Món Sant Benet. Un centre amb vocació social i obert a tothom per promoure la bona alimentació.
També hem aprofitat per visitar el conjunt patrimonial i cultural del Monestir Món Set Benet fent un recorregut per les seves instal·lacions, a través de mil anys d’història medieval a Catalunya.

alicia-cpr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>