Inauguració Biblioteca

Avui ha sigut un dia important per la nostra escola: HEM INAUGURAT LA NOVA BIBLIOTECA! Ha estat un projecte de tres anys, en els quals s’ha hagut de treballar de valent per ara poder recollir els fruits. Gràcies Juani per haver dirigit aquest projecte i haver-te involucrat tant, gràcies a tot el claustre de professors que han col·laborat moltíssim i gràcies a l’AMPA de l’escola que ha subvencionat gran part del material necessari. Volem agrair també als auxiliars de biblioteca que han passat per la nostra escola i a les persones de l’Ajuntament i del CRP que ens han ajudat desinteressadament. Sense tots vosaltres no hagués estat possible.

L’acte d’avui ha sigut molt especial per nosaltres. Gràcies al senyor alcalde Antoni Balmón, a la regidora Montse Pérez i a la tècnica Sonia Broto de l’Ajuntament, als mestres i a totes les famílies i alumnes que han assistit.

I ara sí… que comenci a funcionar la nostra NOVA BIBLIOTECA!

Feu clic aquí per veure les fotos i els vídeos.

2 comentaris

 1. Juani López

  Moltes felicitats! Hi ha una gran feina al darrera i és evident que s’ha involucrat moltes persones per fer aquesta biblioteca tan bonica.
  Gràcies per la vostra implicació i per apropar els llibres als nostres fills.

  “Hay quienes no pueden
  imaginar un mundo sin
  pájaros; hay quienes no
  pueden imaginar un
  mundo sin agua; en lo
  que a mí se refiere, soy
  incapaz de imaginar un
  mundo sin libros.”

  Jorge Luis Borges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>