ACTIVITATS 15-5-20

I més propostes! 

Recordeu retornar-me per e-mail fotos o vídeos d’alguna de les propostes. O poseu el vostre nom en el qüestionari “Quantes coses tenim?”.

  1.     QUANTES COSES TENIM?

Entreu a l’enllaç que teniu al pdf de l’e-mail o al que us he enviat per whatsApp i us proposem que feu el següent joc. A veure si sabeu quantes coses tenim la Maribel, l’Alba i la Marina? 

Per preparar-vos millor encara abans del joc, si voleu teniu tots els vídeos complerts a la carpeta del Drive “Vídeos Marina i Maribel”. Són els que tenen el número 6 al davant:

Recordeu que allò més important del joc és participar. No passa res si ens equivoquem, només cal intentar-ho i practicar. 

  1.     CLASSIFICACIÓ DE COLORS

Us proposem una activitat per treballar la psicomotricitat fina i la coordinació òcul manual. Dissenyeu una graella amb diferents colors i després haureu de col·locar els colors petits amb el color que corresponguin. Ho podeu fer amb paperets de colors, canyetes, agulles d’estendre la roba o el que se us acudeixi. 

  1.     MÚSICA

Júlia, la mestra de música us envia aquesta audició  per vosaltres:

Musicograma de la primavera de Vivaldi:

https://www.youtube.com/watch?v=l4Ad6pZ8vEQ

També proposa que si podeu, feu alguna foto o vídeo dels vostres fills i filles escoltant i mirant l’audició i li ho envieu al seu e-mail. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>