ACTIVITATS!

4 DE MAIG

CLASSE DELS PINZELLS: BON DIA NENS I NENES, EN AQUESTA SETMANA COMENCEM UN MES NOU, EL MES DE MAIG, M’AGRADARIA QUE EN UN PAPER ESCRIT POGUESSIU OBSERVAR EL NOM D’AQUEST MES I QUE EXPLIQUEU QUÈ HEU VIST. SI ÉS UN NOM LLARG O CURT, SI TÉ MOLTES LLETRES O POQUES. PER QUINA LLETRA COMENÇA? PEER QUINA LLETRA ACABA? CONEIXEU ALGUN NOM DELS NENS I NENES DE LA CLASSE QUE COMENCIN PER AQUESTES LLETRES?. ÉS AQUEST UN NOU REPTE PER AQUESTA SETMANA. JO SÉ QUE ACONSSEGUIREU TROBAR LES RESPOSTES. (Si us plau m’envieu foto del vostre resultat)

ALTRES PROPOSTES DE FEINES SÓN: 

  • ORDENAR NUMEROS: Amb els números que vau construir la setmana passada, hem d’intentar ordenar-los del 0-10 en línia. Treballant el concepte el que està abans i el que va desprès. 
  • Aquesta setmana treballarem el conte: “EL CARGOL I L’HERBA DE POLIOL”. Escoltarem el conte des de l’enllaç d’una mà de contes: 

https://www.ccma.cat/tv3/super3/una-ma-de-contes/el-cargol-i-lherba-de-poliol/video/840519/

  • Una vegada hem sentit el conte un parell de vegades com a mínim, farem el dibuix del conte. Recordeu que a dalt ,al mig va el TÍTOL del conte i desprès dibuixen el que més els ha agradat. Opció: intentar escriure el nom d’alguns dels personatges que han escrit, el nom del cargol que intentin buscar-lo en el títol, i una vegada estigui identificada la paraula poden fer la còpia. 
  • Picar paraules: Recuperem els noms dels nens i nenes que vam escriure la setmana passada i els piquem amb les mans. A l’aula ja ho hem practicat varies vegades. 

  • Traços de la grafia del cargol: tal i com podeu veure a la imatge es tracta de que practiquin en un full lliurement dibuixant el traç ells sols, no necessiten que els dibuixem en puntets ni que ressegueixin, els dibuixen de forma lliure (poden iniciar des de dins cap a fora o des de fora cap a dins). O poden fer amb diferents estris: pintura, retoladors, llapis, ceres….

Bona setmana i cuideu-vos molt!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>