Jornades culturals: L’art 2021

Aquest curs, a les jornades culturals els grups de 4t i 5è hem experimentat en diferents tallers a partir de tècniques artístiques.

HIRAMEKI. És la paraula japonesa per denominar un instant d’inspiració. Vam pintar figures abstractes amb aquarel·la sense pensar en els resultats. Més tard, ens vam adonar que duna taca qualsevol podem treure un ésser fantàstic.

GRAFITI. El grafiti es compon d’una o dues frases que vam decidir entre tots/es a l’assignatura de Valors. Vam escriure al terra de l’entrada de l’escola amb l’ajut de plantilles i utilitzant per escriure guixos de colors.

IOGA. Vam baixar al pati a practicar ioga. Durant la pràctica, vam fer formes d’animals i guerrers. La més difícil va ser el corb!

ORDRES DE CARNESTOLTES. Cada dia el carnestoltes ens donava diferents ordres. “Dilluns, amb samarreta verda hem de venir”. “Dimarts, mitjons de diferents colors hem de portar”. “Dimecres, el pijama no treure’m”. “Dijous, hem de decorar la cara o els cabells” i “Divendres, samarreta del color de la teva classe has de portar”.

XOCOLATADA. L’AMPA ens va demanar portar diners per ajudar als nens que ho necessiten. Com agraïment, ens van donar un got de xocolata i dos pastissos petits, boníssims!

Esperem que gaudiu les fotos com nosaltres vam gaudir l’activitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>