Dia de l’educació física al carrer

DIA DE L’EDUCACIÓ FÍSICA AL CARRER A CATALUNYA

PER UNA EDUCACIÓ FÍSICA PER A LA VIDA!!

Aquest passat dimecres dia 28 d’abril, l’alumnat i professorat de l’escola del G1 fins al G5, van celebrar per segon cop l’activitat del “Dia de l’Educació Física al carrer” a la Plaça de l’Olivereta de 11 a 12.30h, amb el suport del COPLEFC (Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya). 

Va ser una jornada festiva i de convivència per mitjà de la qual volem fer visible el valor d’Educació Física. Sortim a les places, parcs i carrers dels nostres pobles, ciutats i comunitats per acostar-la a la gent i mostrar a tota la societat tot allò que és i representa.

L’Educació Física és una matèria que promou espais de benestar i aprenentatge mitjançant el moviment i les accions saludables, cíviques, participatives, cooperatives, inclusives, emocionals, creatives i expressives, en què l’esforç i l’autonomia esdevenen fonamentals. Per això confirmem, que tot i que la seva pell és física, motriu i corporal, la seva essència és, sens dubte, EDUCATIVA i social.  

Aquesta vegada per la situació de la pandèmia no ens vam poder barrejar per nivells, però no ens vam treure les ganes de participar en les diferents activitats i jocs que ens havíem preparat els mestres. Com per exemple: Zumba, el mocador, arrencar cebes, relleus amb pedra-paper-tisores i el joc de matar o pilota presonera. 

Cada quinze minuts vam canviar de joc i/o activitat fins a realitzar-les totes.

Un conjunt de ciutadans i alguns familiars, també van comprovar que bé ens ho estàvem passant. 

Ha estat una jornada diferent, compartida, cooperativa i molt divertida. VISCA L’EDUCACIÓ FÍSICA!!!. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>