Activitats de la diada de Sant Jordi 2021

El dia 23 d’abril com ja sabeu es celebra la Diada de Sant Jordi i aquest any ha   estat una mica diferent degut a la Covid-19, no hem pogut reunir-nos tots els alumnes i les famílies de l’escola com sempre, ho hem fet per cicles.

   Un cop acabat el lliurament de premis del concurs literari  els alumnes de 4t, 5è i 6è (G1, G2, G3, G4 i G5 ) vam realitzar diferents activitats:

  • Llibres recomanats, aquesta activitat consistia en que cada nen resumia i explicava un llibre que li hagués agradat i el recomanava a la resta de companys/es amb l’objectiu de fomentar la lectura. 
  • Hem fet un drac i una rosa amb goma eva. Ha estat una experiència agradable i divertida on cada nen ha pogut desenvolupar la seva habilitat artística.
  •  Hem visionat els vídeos que han enviat les famílies, recitant poemes o llegint històries en les diferents llengües, el plurilingüisme en la nostra escola el tenim sempre present i el valorem molt. Hem d’agrair-les la seva implicació i participació.

Per la tarda els alumnes del grup G3, G4 i G5 han sortit al pati a fer l`espai de lectura chillout.

Totes les activitats han estat entretingudes i boniques, un dia molt diferent i divertit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>