L’escola

Som una escola petita i familiar, on tots ens coneixem. L´equip de mestres i de treballadors de l’escola sentim que hem d’estar a prop dels alumnes per poder-los acompanyar en aquest temps que passem junts a l’escola.

Volem cuidar els vincles, tant amb els alumnes com amb les famílies; vincles que ens donen seguretat i ens ajuden a créixer. Per tant, donem la benvinguda i animem a les famílies a participar en activitats de l’escola: col·laboració a la classe, acompanyar a les sortides i excursions, participació a les festes…

L´equip de mestres us saluda i està molt content que tots formem part d´aquesta família, la família de La Pau.

BON NADAL! :)

Malgrat que aquest any ha estat un nadal diferent i no hem pogut veure’ns amb les altres classes i poder-nos acomiadar i desitjar un Bon Any, hem fet un vídeo amb totes les fotos que ens heu enviat. Moltíssimes gràcies.

Castanyada a la Pau

Aquest any no hem pogut celebrar la festa de la castanyada tots junts, però cada classe ha fet activitats vàries: decoracions, cançons, danses, poemes…i per suposat, la tradicional menjada de castanyes ben
calentetes!!
Com podeu veure a les fotos, el Coronavirus no podrà amb l’alegria i les ganes que tenim a La Pau de celebrar les festes i de passar-ho molt rebé!!

 

 


És l’hora dels adeus…

Com cada any, tot i que aquest curs una miqueta diferent, el finalitzem com ens agrada, celebrant-ho tots junts.

Aquest any la pandèmia no ens ha permès trobar-nos per a tancar el curs 2019-20, però no per això no havíem de dir-nos adéu.

Així que aquí teniu els adéus de tots els que formem part de la gran família de l’escola La Pau. Gràcies per haver participat:

 

RECURSOS

Benvolgudes famílies i alumnes,

Per tal de què a casa pugueu passar unes estones més educatives i divertides amb els vostres fills/es, us hem seleccionat uns RECURSOS que esperem que us siguin d’ajuda durant aquest període de confinament.

A més, els mestres us continuarem oferint propostes per continuar treballant des de casa, entreu al vostre curs i veureu. Endavant!

Si teniu dificultats amb l’us de dades personals es del Ajuntamient ens han informado que hi ha zones WIFI GRATUITES per a que es puguin connectar. Prop de l’escola hi ha 3 zones i en l’enllaç següent, podeu veure la que més us interesi per a poder utilitzar-la:

https://ajuntament.barcelona.cat/barcelonawifi/ca/


Com sabeu, hem de quedar-nos a casa tal i com ens recorda un alumne, l’Arnau

Però esperem tornar-nos a veure BEN AVIAT!

 

APERTURA ESCUELA EN FASE 2

Queridas familias, les informamos que a partir del 8 de junio y hasta el 19 de junio, la escuela estará abierta para realizar las siguientes actividades:

  • Infantil: atención individual a familias y alumnos para cerrar el curso y entregar el informe.
  • Primaria: atender a algunos alumnos o familias de manera individual o en grupos de hasta máximo 13 alumnos.

El horario no será cada día sino de manera puntual y CON CITA PREVIA, tal y como nos indica el Departament d’Ensenyament.
Para venir a la escuela, tendrán que cumplir con los siguientes requisitos:

– Declaración responsable correspondiente de infantil o primaria rellenada:

declaració responsable INFANTIL
declaració responsable PRIMÀRIA

– Calendario vacunal al día.
– Ausencia de sintomatología compatible con el COVID-19.
– No contacto directo con personas que hayan sido positivo durante 14 días anteriores. 

Por si quereis consultar AQUI el plan de reobertura de la escuela.

GIMCANA MATEMÀTICA

La setmana del 2 al 6 de maig va ser la setmana matemàtica. Cada curs va treballar les matemàtiques d’una manera més lúdica, pràctica i útil en la nostra vida quotidiana. Finalment el grup de 6è va preparar una gimcana de  proves amb diferents estacions que tothom va gaudir.


Psicomotricitat a P5: Fem un volcà!!

La classe de P5 vam treballar la ràbia a partir del conte que ens va explicar la Lorena “TINC UN VOLCÀ”. Vam parlar d’aquelles coses que ens fan enfadar i com podem fer per tornar a la calma.
Després vam fer un experiment: fem un volcà entre tots i totes!


Activitats de Circ amb 5è.

El projecte del circ té molt d’èxit amb l’alumnat, gaudim amb les activitats, fem grup, practiquem exercici físic i aprenem molts valors.


SETMANA DE CARNAVAL 2020

Com cada any, a l’escola la Pau hem celebrat la setmana de Carnaval.
Dilluns ens va venir a visitar el rei carnestoltes i ens va portar les consignes que hauriem de dur els següents dies: pijama dimarts, trenes dimecres i cabells pintats dijous.
Divendres tarda tots vam sortir a la rua pel barri lluint les disfresses que haviem fet a l’aula.
Ens ho hem passat genial!!!!!

 

Al Montseny

Aquest curs, els viatgers i viatgeres continuem amb el Projecte d’Aula Natura del Montseny.
Ja hem fet dos sortides ,hem situat el Montseny en el mapa de relleu i hem estat investigant el tipus d’arbres que envolten la Casa de l’Aire i els hem classificat segons la forma de les fulles i el seu contorn.
Hem trobat moltes alzines sureres i sabeu que amb l’escorça d’aquest arbre es fa el suro?


El nostre barri grup 4t

Aquest trimestre els viatgers i viatgeres de 4t estem coneixent curiositats del nostre barri a partir d’un àlbum de cromos: la petita història de la verneda de Sant Martí.
Hem de fer les activitats de l’àlbum i després hem d’anar als comerços del barri perquè ens donin els cromos i completar la col·lecció.


Dijous Gras

Hem esmorzat truita a l’escola, cada família ha fet la seva aportació i hem compartit el menjar. Estava tot boníssim.


ELS DOFINS VISITEM EL FORN DE PA ELÍAS

Aquesta setmana la classe dels dofins (P4) hem après a fer pa. Primer a l’aula, gaudint de tot un munt de noves sensacions, i el dilluns d’excursió a un forn de veritat.
Hem visitat el Forn de pa Elías, un obrador de més de 100 anys, i l’Anna, la fornera, ens ha ensenyat moltes coses i ens ha acompanyat en l’elaboració del nostre propi panet, que després ens l’hem pogut portar a casa per a berenar. Estava boníssim!
Moltes gràcies a l’Anna (la fornera) i a tot l’equip del Forn Elías!