Comencem el tercer trimestre!

Benvolgudes famílies,

Esperem que estigueu molt bé de salut, així com els qui us estimeu.

Comencem el tercer trimestre encara confinats a casa però amb la voluntat de continuar oferint propostes adaptades a cada nivell educatiu. Tot i les circumstàncies, ara més que mai tenim el #VerdaguerObert.

Us recordem que tenim un Pla de Comunicació que anirem adaptant en la mesura que es vagin desenvolupant els esdeveniments. En acabar el 2n trimestre us vam informar dels següents aspectes:

Què passarà al 3r trimestre ?

Per indicacions del Departament d’Educació, continuem en situació de confinament. Les escoles tenim l’encàrrec de reprendre l’activitat lectiva avaluable i qualificable a partir del 14 d’abril. El professorat ens continuarem coordinant per tal d’establir propostes i mecanismes que ens permetin:

  • Arribar al màxim d’alumnat possible i continuar-ne l’acompanyament afectiu i emocional.
  • Adaptar-nos a les casuístiques particulars i les possibilitats tècniques de les famílies tant com ens sigui possible.
  • Propiciar nous aprenentatges, adaptant el currículum i els criteris d’avaluació a les circumstàncies actuals i prioritzant continguts clau.
  • Avaluar, en la mesura que ens sigui possible, les activitats proposades, així com el procés i el progrés en l’adquisició de les competències per part de cada alumne/a. 

Aquestes actuacions s’adequaran a les instruccions que ens remeti el Departament d’Educació i tindran sempre en consideració els efectes de la pandèmia: la salut física i psicològica dels infants, la salut i possibilitats de les famílies que els ajuden en les tasques escolars i la salut de les mestres. En aquest sentit us informem que no es cobreixen les Incapacitats Temporals (baixes) de les mestres des del 13 de març.

Com ho aconseguirem?

  • Del 14 al 17 d’abril les propostes que us farem seran semblants a les que us han anat arribant fins ara (proposta d’activitats competencials diària i una videoconferència setmanal amb les tutores). 
  • A partir del 20 d’abril us explicarem en detall aquells canvis organitzatius o propostes de millora que engegarem per tal d’encarar el que quedi de confinament. L’equip docent està valorant i activant eines i recursos tecnològics, alhora que fem el seguiment de les iniciatives engegades fins ara.
  • En qualsevol cas, serà MOLT IMPORTANT comptar amb la complicitat de les famílies, per tal que l’alumnat faci les tasques que proposen les mestres i entre tots puguem continuar el curs de forma telemàtica, esperant tornar a les classes presencials el més aviat possible.

A mesura que hi hagi novetats, us anirem informant dels canvis que es vagin produïnt.

Equip docent.-


Pd. En cas que no hagueu rebut l’informe del 2n trimestre (alumnat de primària), us podeu adreçar als correus electrònics de cada nivell per tal de demanar al vostre tutor que us faci arribar l’informe. Us els deixem a continuació.

 

PETITS p3a@escolaverdaguerprat.cat

p3b@escolaverdaguerprat.cat 

p4a@escolaverdaguerprat.cat

p4b@escolaverdaguerprat.cat

p5a@escolaverdaguerprat.cat

p5b@escolaverdaguerprat.cat

MITJANS primer@escolaverdaguerprat.cat

segon@escolaverdaguerprat.cat

tercer@escolaverdaguerprat.cat

GRANS quart@escolaverdaguerprat.cat

cinque.a@escolaverdaguerprat.cat

cinque.b@escolaverdaguerprat.cat

cinque.c@escolaverdaguerprat.cat

  Sisè: Contacteu per Classroom.

MESTRES ESPECIALISTES ed.fisica@escolaverdaguerptrat.cat

english@escolaverdaguerprat.cat

english 5è i 6è: toni.soler@escolaverdaguerprat.cat 

musica@escolaverdaguerprat.cat 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>