El fascinant univers de Joan Miró

El passat 23 de maig les nenes i els nens de P4 vam anar a la Fundació Joan Miró per conèixer la seva obra. Abans d’anar-hi, vam col·locar cordes , fils i llanes de diferents gruixuts a la tanca i l’arbre del pati per explicar-los la tècnica del gran tapís que vam veure després, i vam explicar 7 contes sobre la seva vida que van interioritzar fàcilment i que els van posar a la pràctica el dia de la visita: les monitores estaven al·lucinant de tot el que sabien!!!!!

Posteriorment, a l’aula, vam experimentar diferents tècniques que l’autor utilitzava i, a partir d’aquí, vam treballar aspectes geomètrics i literaris a dins de la seva obra. També vam aprendre la seva cançó!!!

Amb un petit recull de totes les feines realitzades, vam fer una exposició a la sala de psicomotricitat l’última setmana del curs.

Esperem que aquestes fotos i videos us facin gaudir tant com a nosaltres realitzar-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>