I CONGRÉS DE PETITS/ES CIENTÍFICS/QUES

Els i les alumnes de sisè avui dijous 27 d’abril aniran al I CONGRÉS DE PETITS/ES CIENTÍFICS/QUES  que es farà al Museu Blau molt a prop del Fòrum de Barcelona.

En aquest congrés on hi participa l’ICE de la Universitat de Barcelona, el Grup d’Altes Capacitats i  5 escoles de tot Catalunya de titularitats diverses es faran tot un seguit d’activitats. Al matí hi haurà 16 representants del centre que prepararan l’exposició i faran una recerca d’investigació i a la tarda es trobaran tots els companys i companyes per gaudir plegats de les comunicacions que han preparat durant tot el curs. L’Escola presentarà el projecte “Centre de reproducció humana Guerau de Liost”

logos-congrés

Esperem que vagi molt bé! La feina que han fet juntament amb les seves tutores. la Maria Jesús i la Sara ha estat molta i avui és el moment de gaudir-la!

Felicitats i molts ànims noies i nois!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>