ULTIMES FEINES ABANS DE VACANCES

Bon dia!

Avui és l’últim dia que baixem a l’hort a ajudar a l’Amadeu. Hem aprofitat per treure males herbes que havien crescut molt i xuclaven l’aigua de les plantes que encara queden.Hem treballat amb el xapo, el rastrell, les arpelles i el magalló fins deixar la terra neta d’herbes.

DSC01437.redimensionadaDSC01441.redimensionada

Hem comprovat com han crescut les patateres i quines flors tan maques que fan.

DSC01442.redimensionadaDSC01443.redimensionada

Els carbassons ja s’han format sota de les fulles grogues però encara els hi falta créixer més per recollir-los. Mentre observàvem els carbassons hem vist un cargol visquen tant a gust al nostre hort que no hem gosat molestar-lo.

DSC01446.redimensionadaDSC01444.redimensionada

L’Amadeu ha collit un all abans de temps i ha explicat als grups de sisè que ja falta poc per Sant Joan que és quan collirem els alls ben desenvolupats i amb gust exquisit.

DSC01448.redimensionadaDSC01449.redimensionada

Abans d’acomiadar-nos de l’hort per aquest curs hem parat atenció a algunes plantes remeieres que vam plantar al voltant del nostre hort com ara la Maria Lluïsa  de la foto de dalt i la Tarongina . Les dues amb propietats medicinals i aromàtiques.

DSC01451.redimensionada DSC01456.redimensionada

L’última foto del curs per al nostre bloc és per a la nostra col·lecció meravellosa de flors de l’hort. A veure si esbrineu de quina planta és?

A reveure!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>