Inici del 3r trimestre #ensquedemacasa

Bon dia, nens i nenes!

Esperem que durant aquests dies hàgiu pogut desconnectar i menjar molta xocolata. Nosaltres hem tornat amb les piles ben carregades i esperem que vosaltres també! 🙂

Aquesta setmana us proposem que deixeu acabat el treball de Medi i que us prepareu una exposició oral perquè la setmana vinent organitzarem unes videoconferències per tal que ens expliqueu el vostre treball (ja us direm el dia i l’hora). Si voleu preparar un plafó perquè us ajudi a fer millor l’exposició, ho podeu fer.

Per altra banda, al Drive teniu una activitat de Valors perquè la feu al llarg d’aquesta setmana. L’activitat s’ha d’entregar com a data límit el proper diumenge 19/4/2020. És una activitat que l’heu de fer en família i contestar unes preguntes. Estem segurs que la trobareu molt interessant.

Només recordar que estem a la vostra disposició per correu electrònic (gdl2008ab@gdl.cat) i us remarquem que llegiu amb atenció el què heu de fer.

No sabem vosaltres, però nosaltres tenim ganes de tornar a l’escola i de veure-us!

Una abraçada!

Òscar i Maria Jesús!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>