Menjador

CUINA

A partir d’un menú mensual amb uns criteris basats en la dieta mediterrània, s’elabora el menú diari amb totes les matèries primeres que s’utilitzen diàriament i sempre tenint present la piràmide alimentària.

L’equip de professionals dóna resposta a tots els elements de preparació, realització i higiene dels diferents processos que es realitzen a la cuina i al menjador, abans que l’usuari faci ús d’aquest servei.

 

OBJECTIUS EDUCATIUS

El  projecte  educatiu del menjador pretén aconseguir una educació integral dels nens i nenes durant el temps de la mitja pensió tant pel que fa a l’hora del dinar (hàbits a taula) com pel que fa al desenvolupament personal, gràcies a les activitats que cada any organitzen les monitores de menjador.

Al menjador treballem:

La higiene personal:

– “Rentar-se les mans abans i després de dinar”.

Conducta alimentària:

“Adquirir l’autonomia de menjar sols”.

L’ús d’estris a taula:

“Començar a utilitzar correctament la forquilla i la cullera en determinats menjars com purés, llegums, etc.

Comportament al menjador:

“Adquirir l’hàbit d’estar-se a taula sense aixecar-se, fins que hagin acabat de menjar.”

“Mostrar respecte pel personal del menjador, monitores  i també pels companys i companyes”

 

A l’hora de descans i pati:

Cada any es van canviant les activitats de menjador però bàsicament, depenent del nivell, es treballen:

Relaxació / dormir (Ed. Infantil, I3)

Lectura

Jocs de taula

Jocs d’equip i motrius al pati

(per més informació podeu veure l’apartat dedicat a les activitats de menjador).