Poema-cançó de tardor.

Abans de parlar-vos d’aquesta activitat, us volia comentar l’objectiu que persegueixo al publicar aquests articles amb les fotos dels nens. Si bé és veritat que els  vull compartir amb vosaltres: pares , mares, familiars i tota la gent que convideu a visitar el blog de l’escola, el més important és que els obriu amb els vostres fills/es al costat i que us expliquin el que fan a la foto i, si recorden altres activitats o cançons , també us les poden cantar.

A partir d’ara com a les dues classes de P4 treballo el mateix, penjaré totes les fotos al mateix article. Així, els pares que teniu fills a les dues classes ,clicant a una tindreu accés a totes les fotos.

Aquest poema de tardor musicat el vaig trobar per internet i em va agradar. Els nens eren més grans i va suposar tot un repte fer-ho amb nens de quatre anys, però m’hi vaig posar. L’hem treballat en unes quantes sessions incloent-hi els instruments. Us he gravat una estrofa i la tornada per si els nens no s’enrecorden. Així faran memòria. Les altres dues estrofes sonen igual. Espero que us agradi.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>