Experiència musical amb P5B

Doncs bé, acabada la sessió us informo de la valoració que faig de l’activitat. A les dues classes de P5 ,al ser menys nombroses que la resta d’infantil, hem pogut dur a terme a més a més de la presentació dels instruments per part dels alumnes, el treball de petits grups musicals segons la tipologia dels instruments. És a dir, hem format un quartet de guitarres amb una mica de percussió; el concert de flautes i teclats … Ah! I l’acordió i el piano d’en Nico i en Joel que ens ha anat acompanyant amb el seu dolç so. Sí que és cert que és una activitat especial, que es diferent de les classes normals de música, però també és veritat que l’esperaven amb molta il·lusió i estaven tots molt emocionats.

Ara només em resta donar-vos mil gràcies per la vostra resposta perquè teniu músics en potencia. Mireu i gaudiu de les fotos amb els vostres fills/es.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>