Experiència instrumental amb P4

En primer lloc moltíssimes gràcies per la vostra implicació indirecta en l’activitat. Ha estat MOLT GRAN la participació i motivació dels nens/es i hem pogut veure i tocar diversos instruments; alguns coneguts per ells i d’altres nous. Hem vist i escoltat el so de la kalimba, que és un instrument africà i també una bateria ( que ha estat un instrument molt llaminer ja que tots volien tocar-lo) passant per panderos, pal de pluja, flautes , xilòfons, teclats, guitarres elèctriques, tambors,maraques ( alguna en forma d’ou).

Però ens hem trobat amb un petit problema i és que el timbre ha sonat quan més bé ens ho estàvem passant. Se’ns ha passat la classe volant i la propera vegada al ser una classe força nombrosa potser programarem dues sessions per treballar amb més profunditat els instruments i les formacions musicals. Ja us informaré quan sigui el moment. Ara preneu un temps per gaudir de les fotos amb els millors músics de la Palma.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>