Activitat musical amb els nens d’Educació Infantil

Després d’aquestes dues setmanes en que hem vist, tocat i gaudit dels instruments que han portat els vostres fills/es, només em resta que donar-vos les gràcies per la vostra col·laboració. Ha estat molt gran la participació i al fer-ho per primera vegada en dues sessions, ha donat peu a provar diferents instruments al llarg dels dos dies.

Els instruments que més han portat han estat les guitarres, tant elèctriques com clàssiques; també els pianos i teclats de diferents mides: uns més infantils, d’altres més professionals; les flautes no podien faltar i els tambors. També han fet acte de presència els xilofons, les harmòniques, les maraques, un xiulet, un timbre, una gravadora amb micròfon, pals de pluja (un de fusta molt impressionant), un Derbake, bongo, que és un instrument de percussió àrab. En fi…no sé si em deixo algun però ja ho veieu, ens hem enriquit tots molt i entre ells han compartit els seus instruments. Us deixo un tast d’aquesta activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>