7th ENGLISH DAY (5è) & THEATRE IN ENGLISH (6è)

 

Avui dia 11 de juny, els alumnes de cinquè i de sisè del Solell han anat a Corbera per fer activitats relacionades amb l’anglès:

  • ENGLISH DAY: Els alumnes de 5è han participat en unes 11 activitats diferents en anglès, de 10 minuts de durada cadascuna, barrejats amb els altres alumnes de cinquè de Corbera, on la llengua vehicular ha sigut l’anglès. Les activitats han estat dirigides pels especialistes i també tutors, de les 4 escoles de Corbera i la nostra. Aquest any s’ha fet a l’escola Jaume Balmes de Corbera.

 

  • TEATRE 4t ESO: Els alumnes de sisé han assistit de públic a l’obra de teatre que solen representar cada any en anglès els alumnes de 4t d’ESO de l’institut Can Margarit, juntament amb públic d’altres centres de Corbera. L’acte ha sigut al teatre La Diadema de Corbera i l’obra ha sigut Night At The Library.

     

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>