Els Padrins de Lectura

El mes de gener vam començar, com cada any, el projecte dels Padrins de Lectura. És un projecte relacionat amb la Biblioteca ja que els alumnes venen aquí a compartir questes estones de lectura i llegeixen materials que els hi deixem. Ja fa anys que ho fem i cada any ens agrada més!

Els padrins/es i els fillols/les ens troben un dia a la setmana i compartim lectures: a vegades llegeixen els padrins/es i  altres vegades els fillols/les. Ens agrada aprendre plegats i descobrir llibres junts.

Els nens i nenes de P5 i els seus padrins i padrines de s’estrenen aquest curs i han començat amb molta empenta. Els grans amb la responsabilitat de fer de models i els petits amb  ganes d’endinsar-se en el món de la lectura.

Els nens i les nens de 1r i els seus padrins i padrines de 6è ja són tots uns experts i els ha fet molta il·lusió retrobar-se aquest curs. Ara toca perfeccionar la mecànica lectora i trobar materials que ens engresquin!

MOLTA SORT I BONA LECTURA!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>