Consignes del rei Carnestoltes

DIMECRES 27 DE FEBRER:   Tots i totes les ungles pintades durem i les mans ben maques lluirem.

DIJOUS 28 DE FEBRER:  Grans i petits, en pijama ben vestits.

DIVENDRES 1 DE MARÇ:  Amb un element divertit ens guarnirem  i l’Auró en un circ convertirem. 

   

Reunió de delegats de l’escola

Fa uns dies vam celebrar la primera reunió de delegats i delegades de l’escola. Els delegats i delegades de l’escola de cada classe van exposar les seves propostes i interesos a la direcció.

Vam repassar aquells temes que ens preocupen a l’escola i que són necessaris per a una bona convivència. Ens vam comprometre a fer el traspàs a la resta de companys i companyes per a que tots i totes en prenguem consciencia.

Va ser una reunió molt interessant on tothom va poder dir la seva i vam arribar a una bona entesa recollint les demandes i propostes per a la propera trobada.

Xerrada educació emocional

Des de la comissió d’Educació Emocional, i emmarcat en el cicle Escola Emocional Familiar Auró, us volem convidar a conèixer la Mariona Garriga, llicenciada en dret i formadora experta en mediació, que vindrà a parlar-nos d’“Educar sobre els conflictes a casa”.
 
La Mariona és… Llegeix més»

EL DIJOUS 29 NOVEMBRE, CONVOCATÒRIA DE VAGA

El DIJOUS 29 de novembre hi ha convocada una jornada de VAGA i mobilització per a la millora de l’Ensenyament Públic.  Aquesta jornada de vaga educativa, es suma a tots els sectors dels serveis públics, que aquest dia i aquesta setmana estan convocant diverses aturades per… Llegeix més»

Reunions inici de curs

Com cada any, per informar a les famílies del pla de treball del curs, es realitzaran les reunions d’aula en les dates que a continuació indiquem: Les reunions es realitzaran a les 17h a les aules respectives dels vostres fills i filles. Excepte la reunió… Llegeix més»

És el moment… (recomanacions d’estiu 2018)

ÉS EL MOMENT…

S’ha acabat el curs i és moment de pensar en les vacances.

És el moment de relaxar-nos, de descansar.
És el moment de seure, en el nostre racó del sofà o la nostra butaca predilecte, a llegir.

És el moment per triar els llibres que ens acompanyaran per les vacances,

aquells que al llarg del curs no hem tingut el temps o les forces necessàries per llegir-los.


AQUI TENIU LES RECOMANACIONS PER AQUEST ESTIU


NO US OBLIDEU!!!
És el moment de posar els llibres a la maleta i gaudir de la lectura i les vacances.
Llegir més»

Llibres i material curs 2018-19

Fent clic en els següents enllaços trobareu el material que els vostres fills i filles utilitzarant durant el curs escolar:

→ Libres i quaderns 2018 – 2019 (document PDF)

Si formeu part del projecte de l’AFA “Pas per Tu”, al començar el nou curs escolar, els vostres fills i filles trobaran els llibres i quaderns pertinents a l’aula. En cas contrari, heu d’encarregar-vos vosaltres de portar els llibres i quaderns. A l’enllaç trobareu la relació dels diferents llibres/quaderns, editorial i ISBN.

→ Material 2018 – 2019 (document PDF)

En el document PDF trobareu el material que els vostres fills i filles necesitaran al llarg del curs. Es important que el portin a l’iniciar-se el curs, tenint en compte les descripcions de cada material.