La setmana del clima a l’Auró

Aquesta setmana hem celebrat la Setmana del Clima. L’alumnat ha dit la seva en la lluita contra l’emergència climàtica i s’han dut a terme diferents activitats on s’han compartit idees per frenar-la.

Us deixem un recull de fotografies de les actuacions que hem realitzat i les accions que han proposat!

Festa de Benvinguda a les famílies de P3

Aquest curs la Comissió Educació Emocional de l’AFA juntament amb l’equip de mestres han organitzat una festa per a les famílies nouvingudes a l’escola per tal de generar confiança, mostrar proximitat de les famílies ja arrelades. La festa es va celebrar dimarts passat, 10 de setembre, a les 17h.

L’objectiu principal era que les famílies nouvingudes es sentissin acollides, escoltades i acompanyades en el pas dels seus infants de l’escola bressol a l’educació infantil. Dins d’un ambient distès, les famílies van poder conèixer i xerrar tant amb mestres com amb altres pares de l’escola. I els infants es van començar a familiaritzar amb els companys/es i adults que tindran de referents.

Tot i que a causa del temps es va haver de canviar la ubicació inicial, i es va haver de fer al gimnàs, va ser tot un èxit!

Esperem que sigui primera de moltes!

Gràcies a tots i totes per l’acolliment d’aquesta iniciativa!

L’escola Auró respira

L’ESCOLA AURÓ RESPIRA!

Aquesta setmana en el programa “El matí de Barcelona”, en la secció Hashtag Barcelona, de la Nuria Ferré de BETEVÉ s’ha parlat de la contaminació a Barcelona, concretament al nostre barri, l’Eixample. Han estat convidats a la tertúlia en Frederic  Ximeno, representant de l’Ajuntament de Barcelona, en Manel Bonet, un dels representants de la plataforma “Barcelona Respira” i pare de l’escola, i l’Elisenda Lozano, directora de l’Auró.

Llegir més»

Llibres i material curs 2019 – 2020

Fent clic en els següents enllaços trobareu el material que els vostres fills i filles utilitzarant durant el curs escolar:

Libres i quaderns 2019 – 2020 (document PDF)

Si formeu part del projecte de l’AFA “Pas per Tu”, al començar el nou curs escolar, els vostres fills i filles trobaran els llibres i quaderns pertinents a l’aula. En cas contrari, heu d’encarregar-vos vosaltres de portar els llibres i quaderns. A l’enllaç trobareu la relació dels diferents llibres/quaderns, editorial i ISBN.

Material 2019 – 2020 (document PDF)

En el document PDF trobareu el material que els vostres fills i filles necesitaran al llarg del curs. Es important que el portin a l’iniciar-se el curs, tenint en compte les descripcions de cada material.

Jocs Florals 2018-19

JOCS FLORALS 18-19
Ahir, dimecres 29 de maig de 2019, va ser l’entrega de llibres per tots/es els/les participants dels Jocs Florals d’aquest curs 2018-2019.
En Pol i en Mateu, pares de la Comissió de Biblioteca de l’AFA, han estat els encarregats de passar per les aules ha entregar els llibres i felicitar personalment als participants de l’acte.

Segona Reunió de delegats

SEGONA REUNIÓ DE DELEGATS I DELEGADES
Fa uns dies vam celebrar la segona reunió de delegats i delegades de l’escola. Els delegats i delegades de cada classe van exposar les seves propostes i interessos a la direcció del centre.
Primerament vam parlar dels compromisos de la última reunió, els que s’havien assolit i els que estaven en procés d’assoliment. Després per classes van exposar aquells temes que segueixen preocupant  i que cal trobar solucions. Al finalitzar, es va recordar la importància de fer un bon traspàs a la resta de companys i companyes.
Va ser una reunió molt profitosa on els i les represnetants de les classes van poder dir tot allò que portaven preparat. Vam finalitzar la trobada arribant a una bona entesa, recollint una vegada més, les demandes i propostes fetes per l’alumnat.

Primera Marató de lectura

Ahir, per Sant Jordi, els nens i nenes de l’escola van iniciar una nova activitat: UNA MARATÓ DE LECTURA!
Tenint com a finalitat la reivindicació de la lectura en veu alta, ja que és la pràctica que més lectors fa! Moltes famílies i mestres van col•laborar en aquesta marató!
Se’ns dubte va ser un Sant Jordi de lectures compartides i ple d’emocions gràcies a l’esforç conjunt!

Esperem que aquesta Marató de lectura sigui l’inici d’un seguit d’activitats compartides!

XXVTorneig interescolar d’escacs per equips

Aquest dilluns arribarà a l’escola la copa d’escacs que l’equip de l’Auró ha guanyat aquest passat dissabte 30 de març.
L’equip estava format per: Pau (4t), Anner (5è), Marc (5è), Roger (5è), Sergi (5è) i Marcel (6è).
L’any anterior l’Auró va quedar en novena posició i el seu repte era millorar aquell lloc i … ho han fet!!!
Aquest torneig el juguen 16 equips seleccionats d’entre unes 40 escoles de Barcelona.

Tenim uns craks!!!

Consignes del rei Carnestoltes

DIMECRES 27 DE FEBRER:   Tots i totes les ungles pintades durem i les mans ben maques lluirem.

DIJOUS 28 DE FEBRER:  Grans i petits, en pijama ben vestits.

DIVENDRES 1 DE MARÇ:  Amb un element divertit ens guarnirem  i l’Auró en un circ convertirem. 

   

Reunió de delegats de l’escola

Fa uns dies vam celebrar la primera reunió de delegats i delegades de l’escola. Els delegats i delegades de l’escola de cada classe van exposar les seves propostes i interesos a la direcció.

Vam repassar aquells temes que ens preocupen a l’escola i que són necessaris per a una bona convivència. Ens vam comprometre a fer el traspàs a la resta de companys i companyes per a que tots i totes en prenguem consciencia.

Va ser una reunió molt interessant on tothom va poder dir la seva i vam arribar a una bona entesa recollint les demandes i propostes per a la propera trobada.

Xerrada educació emocional

Des de la comissió d’Educació Emocional, i emmarcat en el cicle Escola Emocional Familiar Auró, us volem convidar a conèixer la Mariona Garriga, llicenciada en dret i formadora experta en mediació, que vindrà a parlar-nos d’“Educar sobre els conflictes a casa”.
 
La Mariona és… Llegeix més»

EL DIJOUS 29 NOVEMBRE, CONVOCATÒRIA DE VAGA

El DIJOUS 29 de novembre hi ha convocada una jornada de VAGA i mobilització per a la millora de l’Ensenyament Públic.  Aquesta jornada de vaga educativa, es suma a tots els sectors dels serveis públics, que aquest dia i aquesta setmana estan convocant diverses aturades per… Llegeix més»

Reunions inici de curs

Com cada any, per informar a les famílies del pla de treball del curs, es realitzaran les reunions d’aula en les dates que a continuació indiquem: Les reunions es realitzaran a les 17h a les aules respectives dels vostres fills i filles. Excepte la reunió… Llegeix més»

És el moment… (recomanacions d’estiu 2018)

ÉS EL MOMENT…

S’ha acabat el curs i és moment de pensar en les vacances.

És el moment de relaxar-nos, de descansar.
És el moment de seure, en el nostre racó del sofà o la nostra butaca predilecte, a llegir.

És el moment per triar els llibres que ens acompanyaran per les vacances,

aquells que al llarg del curs no hem tingut el temps o les forces necessàries per llegir-los.


AQUI TENIU LES RECOMANACIONS PER AQUEST ESTIU


NO US OBLIDEU!!!
És el moment de posar els llibres a la maleta i gaudir de la lectura i les vacances.
Llegir més»

Llibres i material curs 2018-19

Fent clic en els següents enllaços trobareu el material que els vostres fills i filles utilitzarant durant el curs escolar:

→ Libres i quaderns 2018 – 2019 (document PDF)

Si formeu part del projecte de l’AFA “Pas per Tu”, al començar el nou curs escolar, els vostres fills i filles trobaran els llibres i quaderns pertinents a l’aula. En cas contrari, heu d’encarregar-vos vosaltres de portar els llibres i quaderns. A l’enllaç trobareu la relació dels diferents llibres/quaderns, editorial i ISBN.

→ Material 2018 – 2019 (document PDF)

En el document PDF trobareu el material que els vostres fills i filles necesitaran al llarg del curs. Es important que el portin a l’iniciar-se el curs, tenint en compte les descripcions de cada material.