Comissió Colònies d’estiu

Aquesta comissió se centra bàsicament a organitzar unes colònies d’una setmana al final del curs adreçades a nens i nenes de primària (de 1r a 6è). Tot i la manca d’inscripcions al 2016 aquest curs 2017/18 intentarem tornar a engegar-les doncs creiem que és un recurs per als nens/es i les famílies molt enriquidor.

Prèviament a la contractació de l’activitat es farà una enquesta entre les famílies de l’escola per avaluar l’interès en les noves propostes que sempre es fonamentaran en activitats a la natura, de multiaventura i convivència en granja, amb activitats tipus circ, teatre, esports variats…

En aquestes, la convivència durant diversos dies ajuda a la socialització dels nen@s i a reforçar els lligams entre ells, alhora que els ofereix també la possibilitat d’adaptar-se a un àmbit i un entorn diferent del que tenen a casa.

Com que cada any es canvia la casa on es fan les colònies, cal buscar diverses alternatives i decidir quina és la més adient. I cal també gestionar el transport fins al lloc de les colònies.

Per tal de fer tot això, es fan reunions entre els membres de la comissió, així com també amb l’empresa que gestiona la casa de colònies on es desenvoluparà l’activitat.

De moment aquesta comissió és unipersonal, formada per l’Iu (P5), així que si hi esteu interessats en ajudar sereu molt benvinguts/des

Podeu contactar amb ella a través del correu ampa@turodelcargol.org