EI: TALLERS DE PLÀSTICA 2n TRIMESTRE

Hola famílies!!

Com ja sabeu molts dijous a la tarda fem tallers de plàstica internivells entre tots els alumnes d’Educació Infantil. Als nens i nenes els encanta ja que es barregen amb altres companys/es de la resta de cursos i tenen l’oportunitat de potenciar la seva creativitat i millorar en les tècniques plàstiques. Aquest trimestre els tallers proposats han estat:

A P3 amb la Balbina pintura amb escuma d’afeitar, a l’aula de desdoblament amb l’Anna Q. han fet una papallona amb les mans, a P4 amb la Mireia una aproximació a l’obra d’Antoni Tàpies i han creat la seva composició amb sorra, llana i paper de diari, al desdoblament del primer pis amb la Lucía han fet mandales amb puntillisme (fent servir bastonets de les orelles) i a P5 una sessió amb la Míriam i la resta amb la Núria han realitzat l’ampolla de la calma.

Esperem que us agradin les fotos!!

https://goo.gl/photos/rYvogiqhXbyUeXy98

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>