TALLERS DE PLÀSTICA 3er TRIMESTRE i SERVEIS COMUNITARIS ESO

Aquí podreu veure les fotos del taller de pintura amb globus que s’ha realitzat durant aquest trimestre a l’escola. Hi ha també algunes del taller del peixet que obre la boca. Els altres tallers que s’han fet han estat mandala amb llegums, peix amb fang i pintar pedres de riu.

https://goo.gl/photos/BndjiX36mbiF4Mti9

Hem tingut la sort de comptar amb l’ajuda d’uns estudiants de la ESO (alguns d’ells/elles ex-alumnes del Torre LLauder). Aquests nois i noies dins del programa “Serveis Comunitaris” han vingut dues sessions a observar els nostres tallers i a col.laborar en la seva realització. Després junt amb les seves professores han ideat una activitat per portar a terme a l’escola, i aquí podeu veure les fotos de la sessió. Tant grans com petits ho han passat molt bé, després dels nervis inicials tots han pogut gaudir de l’activitat proposada:

https://goo.gl/photos/p3r5PCwpnup2m8fZ8

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>