Sobre La Peña del Tigre, una novela escrita pel mestre Josep

Josep Esteve

Un mestre de la nostra escola acaba de publicar Sobre La Peña del Tigre, una novel·la a de ficció, escrita en llengua castellana, que ens proposa una aventura per les terres de Nicaragua, país on va treballar de jove. És una novela de misteri que conjuga màgia i realisme per intentar impedir l’èxit d’una trama criminal i esbrinar que hi ha de cert en els mites i tradicions locals.

La novel·la recorre els carrers de la colorida ciutat colonial de León i dels pobles del Departament, els balnearis de Poneloya i de Les Peñitas, tot establint un diàleg entre els personatges i el lector que respecte la seva parla natural, en espanyol nicaragüenc i que us guiarà per aquelles meravelloses terres. Podeu trobar la novel·la a Amazon en format imprés i en format de llibre electònic, ebook. A la versió electrònica podeu accedir de manera gratuïta a la lectura de les primeres pàgines.

És una novel·la per al públic adult, d’autor independent, autoeditada, i per tant fora dels circuïts comercials convencionals.

I  per no fer-vos cap spoiler deixem que la resta la descobriu valtros. Enllaços al llibre, fent clic a les imatges.

 

Llibre imprès EBOOK

L’autor espera que us agradi i força.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>