El passat dilluns dia 14 de gener els alumnes de Segon C es van dispossar a edreçar a biblioteca d’aula i els va sorgir la necessitat d’establir un criteri de classificació senzill per tal de mantenir aquest espai de l’aula endreçat i classificat. Tot recordant la visita que vam realitzar el curs passat a la biblioteca municipal van decidir classificar els contes amb gomets de colors i establint una classificació per temàtiques. Així que ens vam dividir les tasques i ens vam posar a treballar. Anar a buscar gommets, escriure els rètols per les caixes amb l’ordinador, classificar els llibres segons la temàtica i enganxar els gommets als llibres. El resultat és aquest…

 

Molt bona feina campions!

eTwinning project: European Christmas


eTwinning és una plataforma online per a centres educatius on professors d’escoles d’arreu d’Europa poden participar en projectes per tal que els seus alumnes practiquin l’idioma estranger d’una manera diferent.
En aquest cas, l’Escola Sant Jordi, en concret els alumnes de 4t de primària, hem… Llegeix més»

Incidència al lloc web de l’escola, solucionada

Incidència solucionada!

Com podeu veure la pàgina web no té el format habitual i no carrega la barra lateral esquerra, ni el peu de pàgina, ni l’accés a l’edició d’articles.

Estem treballant per solucionar-lo. Preguem disculpeu les molèsties. Si el professorat ha d’accedir-hi per publicar alguna informació ho pot fer des d’aquest enllaç:… Llegeix més»

Què fem amb la tecnologia a casa quan hi ha infants?

Cada cop a les nostres llars hi ha més dispositius i de tot tipus. El mòbil s’ha convertir en un apèndix de la nostra mà, la tele en un centre d’entreteniment online, hi ha l’ordinador, la tablet i una, o més d’una, videoconsola que fan que nens i nenes puguin arribar a passar-se hores i hores davant d’una pantalla, de vegades més gran i d’altres més petita.… Llegeix més»