Jornada de portes obertes a l’hort escolar.

El passat divendres 29 de març algunes famílies ens van acompanyar a l’hort escolar. Les mestres i mares de l’AMPA van mostrar a les famílies les instal.lacions on està ubicat l’hort escolar i també es van explicar totes les actuacions que s’han dut a terme fins tenir un hort com el que tenim ara.

L’hort està ubicat en uns terrenys situats dintre de la Residència Onada i aquest factor permet desenvolupar un projecte de treball intergeneracional entre l’alumnat de l’escola i usuaris/àries de la Residència.

La implicació de membres de l’AMPA, personal de la Residència, mestres de l’escola i la tasca voluntària del Sr Juan (l’expert que ens ha guiat en tot el procés) han permés tenir l’hort escolar en el què s’estan duent a terme moltes  activitats.

Us deixem una petita mostra de les imatges recollides durant la jornada i també la presentació que es va passar a les famílies i representants municipals un cop finalitzada la visita a les instal.lacions de l’hort.

Des de l’escola volem donar les gràcies a totes les parts implicades per tota la feina feta.

PROJECTE DE LHORT ESCOLAR – còpia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>