PER TRIAR I REMENAR PER NENS I NENES DE CICLE INICIAL(DE 1R A 2N)

Bona nit a tothom,

Les mestres de l’atenció a la diversitat us hem preparat tota una sèrie de recursos perquè els consulteu si voleu i els feu en família, són recursos per consultar de manera voluntària.

Primer de tot recomanem molt fer lectura, llegir cada dia uns 30 minuts, d’algun conte que tingueu per casa.

Com a segona activitat voluntària els nens i les nenes poden fer un diari amb uns quants fulls o llibreta que tingueu per casa i anar apuntant el que van fent amb dibuixos, després els hi quedarà un record bonic.

En tercer lloc, poden fer una mica de cal·ligrafia i jocs de lectura, us posem diverses imatges tipo que poden fer de manera voluntària si volen. Podeu clicar a la imatge i surt l’enllaç on podeu trobar el material:

 

Lectoescriptura

Jocs de paraules

Us posem també tota una sèrie de lectures amb preguntes de comprensió lectora per si volen anar llegint els més grans de cicle inicial:

També us proposem de preparar algunes receptes voluntàries, primer llegint alguns models i després fent que ells i elles creien les seves:

També podeu continuar els dijous amb el dia de la fruita, per tal de seguir fent rutines i hàbits saludables des de casa, aqui us mostrem idees que podeu fer en família per tal de fer noves creacions per menjar la fruita,esperem que us agradin.

 

 

També us posem alguns fitxes de càlcul per si voleu repasar a més a més, hi ha de diferents nivells, trieu el vostre:

Us animem a que aneu apuntant el dia que fa:

 

Així com també us deixem tota una sèrie d’enllaços web perquè els consulteu si voleu jugar a través de les TAC:

http://www.edu365.cat/primaria/catala/index.html

http://math.cilenia.com/ca

http://www.retomates.es/

Bé esperem que us agradin aquests recursos de més a més, trieu i remeneu, nosaltres seguirem fent material per l’alumnat per la tornada.

Una abraçada,

Anna Cutrina i Maite Llamas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>