PER TRIAR I REMENAR A CICLE MITJÀ( DE 3R A 4RT)

Bon dia a tothom,

Des de l’atenció a la diversitat us proposem tota una sèrie d’activitats voluntàries perquè aneu fent aquests dies de confinament a més a més.

Primer us proposem fer lectura diària uns 30 min.

Us posem un enllaç amb lectures de comprensió lectora amb el seu solucionari al final perquè aneu fent si voleu, us posem una imatge tipus, si cliqueu a l’enllaç veureu més:

 

http://mestreacasa.gva.es/c/document_library/get_file?folderId=500009394165&name=DLFE-304182.pdf

Us posem un document word amb lectures variades perquè aneu fent de manera voluntària:

Comprensions lectores Cicle Mitjà

També us proposem que feu un diari voluntàri sobre el dia a dia que feu durant aquest confinament, us pot quedar un record maco del que heu anat fent dia a dia.

Per tant us convidem aquests dies a treure les vostres idees creatives fer un diari personal, escriure petits contes inventats amb una llibreta, fer volar la imaginació.

Us posem un enllaç que trobareu sumes senzilles per anar fent de manera voluntària. Podeu triar la fitxa que volgueu per fer-la.

https://orientacionandujar.files.wordpress.com/2009/11/sumas-de-dos-cifras-sin-llevada-100-fichas-3.pdf

I us proposem tota una sèrie de restes:

https://aulapt.files.wordpress.com/2008/03/restas-con-llevadas1.pdf

També us posem un document word amb diferents càlculs perquè aneu fent de manera voluntària si voleu:

Matematiques Cicle Mitjà

Us posem també un enllaç on podeu repassar les taules de mutiplicar amb les seves solucions, per practicar de manera voluntària:

 

Així com tota una sèrie d’enllaços web perquè els mireu i tot jugant podem aprendre:

http://www.edu365.cat/

http://roble.pntic.mec.es/arum0010/

https://www.educanave.com/juegos/indexjuegos.htm

Per últim us proposem que aprofiteu aquests dies de confinament i podeu escriure les vostres receptes, podeu deixar volar la imaginació i crear coses noves o consultar alguna recepta. Us posem dues receptes que podeu fer en família, en aquestes estan els passos a seguir són dues receptes models, una es titula: “mini pastís” i com el seu nom indica ens explica com fer un pastís de xocolata, així com també us posem una recepta més sana titulada:”amanida de bacallà amb vinagreta d’olivada” per tal de cuidar-nos i menjar sa en aquests dies, esperem que us agradin les propostes:

Bé nosaltres estarem preparant material per la tornada. Una abraçada,

Anna Cutrina i Maite Llamas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>