Trucades a casa


Després de tants dies tancats a casa, als mestres ens agradaria trucar-vos per parlar amb vosaltres i els vostres fills per saber com esteu.
Molt important: trucarem des d’un número ocult.
Tenim moltes ganes de parlar amb vosaltres!

Claustre digital

Bon dia!
Avui els mestres i les mestres de l’escola Puig i Gairalt hem fet ús de les TIC per poder realitzar el primer claustre online. Aquí teniu unes captures que hem fet.
Us estimem molt!


Propostes del menjador escolar

Des d’Alimentart volem fer-vos arribar una proposta de jocs per intentar fer una mica més suportable el confinament dels nostres infants.
També trobareu consells nutricionals bàsics per ajudar al nostre organisme en aquests moments d’avorriment, però de molta solidaritat!!!
Molta paciència i molta cura.
Forta abraçada
Jocs

Consells nutricionals
Llegeix més»

Famílies


Benvolgudes famílies
Tots els qui treballem a l’escola desitgem que estigueu bé. Cal cuidar-nos i fer cas de les autoritats sanitàries i governamentals. Quan tinguem notícies us les comunicarem. Mentrestant cal seguir prenent mesures. Aquests dies us hem enviat unes cartes per als vostres fill/es. Avui… Llegeix més»

Recursos web per continuar aprenent


A continuació us deixem unes quantes pàgines web amb recursos, activitats i vídeos per a poder continuar aprenent durant aquests dies.
La motxilla: http://www.ceip-diputacio.com/portadaCM-CS.htm
Edu 365: http://www.edu365.cat/
Matemàtiques en anglès: https://www.mathplayground.com/
Una mà de contes: https://www.ccma.cat/tv3/super3/una-ma-de-contes/
Pàgina web amb llibres, recursos i activitats variades: Llegeix més»

Dia de la Pau 2020

Avui hem celebrat el Dia de la Pau i la No Violència a l’escola al Puig i Gairalt. Al llarg d’aquesta setmana hem creat un mural amb globus i missatges relacionats amb la pau. Avui hem anat al pati, hem llegit un manifest sobre la… Llegeix més»