Dia de la Pau 2020

Avui hem celebrat el Dia de la Pau i la No Violència a l’escola al Puig i Gairalt. Al llarg d’aquesta setmana hem creat un mural amb globus i missatges relacionats amb la pau. Avui hem anat al pati, hem llegit un manifest sobre la… Llegeix més»

Informació de la preinscripció per al curs 2019-2020

En data 7 de febrer s’ha publicat el Decret 31/2019, de 5 de febrer, de modificació del Decret pel qual s’estableix el procediment d’admissió de l’alumnat als centres en els ensenyaments sufragats amb fons públics. La novetat és que s’eliminen els criteris de prioritat complementaris següents:

  • Que l’alumne o alumna tingui una malaltia crònica que afecta el seu sistema digestiu, endocrí o metabòlic, inclosos els celíacs.
  • Que el pare, mare, tutors o germans hagin estat escolaritzats al centre en ensenyaments declarats actualment gratuïts i universals.

Aquesta modificació afecta l’educació infantil, l’educació primària, l’educació secundària obligatòria i el batxillerat.

Previsió de calendari per a la presentació de sol·licituds de preinscripció

  • Educació infantil de segon cicle, educació primària i educació secundària obligatòria: del 29 de març al 9 d’abril de 2019
  • Batxillerat: primera quinzena de maig de 2019
  • Formació professional, i arts plàstiques i disseny: segona quinzena de maig de 2019

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/informacio-general/ 

Dia de la Pau

El dia 30 de gener vam celebrar el Dia de la Pau i la No Violència a l’escola. Durant la setmana, tots els i les alumnes, vam crear un colom de la pau, tot posant-li plomes de diversos colors i el mateix dia 30 ho vam celebrar al pati de l’escola, llegint un comunicat sobre la pau i cantant la cançó “El món seria”.