Ei.Psicomotricitat a P4

Ja hem arribat al final d’aquest primer tram de curs i us deixem un petit tastet perquè pugueu veure que fan els vostres petits i petites a la sala.
Podeu veure el vídeo fent clic a la foto.

Millorem la nostra escola ➡️ El pati de columnes

Després de la crida que vam fer el passat dia 20 de desembre per a cercar famílies voluntàries per la millora del pati de columnes, avui per fi hem pogut fer la feina prevista. En concret, s’han tapat els forats que hi havia a l’entrada del pati, ja que eren un perill per als nens i nenes que juguen i passen per aquella zona. A la tornada a l’escola, els nostres fills i filles tindran un espai més adequat per a jugar i compartir bones estones al pati.… Llegeix més»

LA CLASSE DEL FAR US DESITJA UN BON NADAL

Aquest trimestre, a la Classe del Far, hem treballat el Còmic! Ha sigut una bona experiència i hem après moltíssim, perquè els protagonistes del Còmic hem sigut nosaltres mateixos.

Tot va començar mentre apreníem a escriure diàlegs que van sorgir d’una història inventada entre tots. Després cadascú vam donar veu als personatges escollits. I un bon dia una gran idea ens va fluir. Fer fotos per il·lustrar el nostre Còmic. Doncs, dit i fet. I per últim i més màgic la tecnologia ens va fer una gran sorpresa. Les fotos es van convertir en il·lustracions semblants a les d’un Còmic!

Quina xulada el resultat final!

US CONVIDEM A MIRAR I LLEGIR AQUEST SUPERCÒMIC TITULAT “ELS LLADRES DE DIAMANTS”.

UNA LECTURA REGAL US FEM PER DIVERTIR-VOS EN AQUESTS FESTES TAN ESPECIALS!

 

BONES FESTES DE NADAL!