Kirikú. Punt Edu

L’alumnat de tercer ha fet una animació lectora amb el llibre d’en Kirikú. Gràcies a aquesta història hem pogut viatjar fins a l’Àfrica i entendre millor com viuen en aquell continent. Després d’aquest tastet literari ens hem quedat amb ganes de fer recerca sobre aquest… Llegeix més»

3r.Fer salut mola!

Avui, els i les alumnes de tercer, hem fet un taller sobre hàbits saludables i ens han explicat la importància que té, pel nostre creixement, seguir una dieta saludable. Hem parlat sobre els nutrients, sobre què ens aporten i sobre la piràmide dels aliments. El… Llegeix més»

1r. EDUCACIÓ VIÀRIA

La Guàrdia Urbana ens va visitar per ensenyar-nos la importància d’una correcta educació viària. A través d’uns vídeos de les Tres Bessones i en Tarzan vam aprendre i reflexionar sobre aquesta. 

5è. SETMANA DE LA CIÈNCIA.


https://drive.google.com/drive/folders/1Ccous0z-z1HxBSCIR0abG4F95XDKTX5T?usp=sharing
La Setmana de la Ciència és l’esdeveniment anual de divulgació de la ciència més important en l’àmbit europeu. Durant uns dies, un gran nombre d’entitats i institucions d’arreu organitzen activitats amb l’objectiu de fomentar l’interès de la societat per la ciència i el… Llegeix més»