Timbre musical: La setmana del 8 al 12 de març escoltarem…

Hola de nou a tothom,

Aquesta setmana del 8 al 12 de març escoltarem la cançó “La puerta violeta” de Rozalén…

El dia 8 de març es celebra el dia mundial de la dona i aquesta cançó tan bonica és un merescut homenatge.

Rozalén, és una cantautora i compositora espanyola. Ha editat quatre àlbums, titulats Con derecho a…Quién me ha visto…, Cuando el río suena… i El árbol y el bosque. Es va criar a Letur, un poblet enclavat a la Sierra de Segura, el poble de la seva mare, encara que per part del seu pare pertanyen al poble de Balazote. Des de nena, María Rozalén cantava les cançons que li ensenyaven la seva mare i la seva àvia, recitava poesia i rebia les seves primeres classes de ball.

Va començar a compondre cançons als 14 anys, moguda sempre per la crítica social, i va fer el seu primer concert com a cantautora recentment complerts els 16 en el festival “Operació Bocata” d’Albacete. Des d’aquest moment no ha deixat de compondre i actuar. Acompanyada normalment pel gran percussionista i amic Tete Moragón, i actualment pel guitarrista Samuel Vidal, el baixista Jorge Rodríguez i “El Cometilla” al calaix, actua en nombroses localitats de tot el territori nacional espanyol.

Rozalén va estudiar Psicologia en la Universitat de Múrcia i té un màster en MusicoteràpiaA més té experiència en musicoteràpia amb malaltia de Parkinson i grups de col·lectius en risc d’exclusió social. En tots els seus concerts està acompanyada per Beatriz Romero (tècnica especialista en interpretació de la llengua de signes i guia interpretació de persones sord-cegues), creant un espectacle que va tenir gran èxit en tots els llocs en que es va representar, amb una mescla de persones oïdores i sordes en un concert preparat per a ser entès en altres països amb connotacions específiques de la llengua de signes de cada país. D’aquesta manera, la seva música es dirigeix a tothom sense exclusions. Un exemple d’aquesta gran feina es pot veure reflectit en el videoclip del seu tema 80 veces.

Esperem que gaudiu molt del tema i que us animeu a cantar la cançó, aquí us deixem un vídeo amb la lletra.

See you soon with new news !

La puerta violeta – Rozalén – Lletra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>