Timbre musical: La setmana del 15 al 19 de març escoltarem…

Hola de nou,

La setmana del 15 al 19 de març escoltarem la cançó “Los humanos a Marte” de Chayanne…

Chayanne (San Lorenzo28 de juny de 1968) és un cantant porto-riqueny que viu als Estats Units d’Amèrica. El seu nom real és Elmer Figueroa Arce, és fill d’una professora i d’un gerent de vendes, i és el tercer de cinc germans.

Amb deu anys començà en un grup popular dels anys 80 a Puerto Rico, “Los Chicos”. L’any 1987 gravà el seu primer disc en solitari, Chayanne, i començà a combinar la seva carrera de cantant i actor. Participà en el film Dance With Me l’any 1998. El 28 de setembre del 2008, protagonitzà una minisèrie anomenada Gabriel – amor immortal, gravada a Miami per a Mega Films.

“Humanos a Marte” evoca en la seva producció les latituds caribenyes de Chayanne, amb un ritme suau però contagiós que convida a un ball relaxat i optimista.

Esperem que gaudiu del tema i ens porti a les platges relaxades del Carib que de moment no podem visitar… Us deixem com sempre l’enllaç del vídeo amb la lletra perquè la canteu si voleu.

See you soon with new news !

Los humanos a Marte – Lletra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>