Timbre musical: La setmana del 14 al 18 de juny escoltarem…

Hola de nou a tothom,

La setmana del 14 al 18 de juny escoltarem un tema que ens transporta directament a les festes d’estiu, a les revetlles i a la calor, sentirem la cançó “El toro y la luna” en una versió del grup Taburete.

Taburete és una banda espanyola de pop rock amb influències de la “ranchera”, els “boleros”, l’ska i el pop rock.  Originària de Madrid i fundada al 2014 per Willy Bárcenas, Antón Carreño.  Amb els seus dos primers discs en el mercat van aconseguir omplir moltes sales a la seva gira de 2017.

Carlos Castellano Gómez (Montalbán de Córdoba; 4 de novembre de 1904—Fuengirola, 13 de març de 2002), va ser un compositor i músico espanyol.  Autor de més de 2.000 cançons va composar “coplas” com La luna y el toro o La morena de mi copla, de la que s’han fet más de dues-centes versions.  A més, va composar  la música de 30 pel·lícules.  La cançó que sentirem aquesta setmana segur que hem pogut escoltar-la moltes vegades.

Us deixem com sempre el vídeo amb la cançó per si voleu cantar-la en una altra versió de Gipsy Kings que si que té la lletra.  Gaudiu molt del tema !

See you soon with new news …

El toro y la luna – Lletra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>